06/09/2021

Vad kommer prägla marknaderna den här hösten?

En global och heltäckande marknadsuppdatering från förvaltningsteamet på East Capital Group.

Medverkar:
Peter van Berlekom, chefsförvaltare, Espiria
Beatrice Bushati, senior analytiker, East Capital
Staffan Östlin, chefsförvaltare, Adrigo
Anders Borg, senior rådgivare, East Capital Group

Kommande webbinarier 2021:
1 oktober kl 11.00
5 november kl 11.00
3 december kl 11.00

Kontakta gärna linda.lagercrantz@eastcapital.com om du har förslag på aktuella teman eller frågor som du vill att vi ska ta upp.

 

Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning.
De pengar som placeras i fonden kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Senaste artiklarna

05/10/2021

Håller höstoron i sig?

Den senaste tiden har vi med spänning följt den föränderliga utvecklingen på börserna på olika håll i världen. Kommer det att hålla i sig och hur ser förväntningarna ut när vi går in i årets sista kvartal? 

 
Läs mer
05/10/2021

Förvaltningskommentar september 2021

Vid månadsskiftet skedde avstampet för Espirias förtydligande och förenkling av fondnamn, vilka bättre speglar våra olika strategier. Espiria Defensiv blir Espiria 30, Espiria Balanserad blir Espiria 60, Espiria Sverige/Världen blir Espiria 90. Talen 30, 60 och 90 anger andelen aktier över tid och är oförändrade i inriktning sånär som en något högre andel aktier i Espiria 90. Espiria Offensiv blir Espiria Global med oförändrad inriktning. Espiria Världen (blandfond) förändras till en aktiefond med namn Espiria SDG Solutions, globala aktier som till fullo speglar tydliga och mätbara avtryck med avseende på FN’s hållbarhetsmål.

Lästid : 2 min 13 sek
Läs mer
01/10/2021

Pressmeddelande: Espiria lanserar Artikel 9-fonden SDG Solutions

Som ett nästa steg på sin förändringsresa lanserar Espiria nu en uppdaterad fondfamilj där fonden SDG Solutions möter de högsta hållbarhetskraven, Artikel 9, enligt EU:s regelverk.

 
Läs mer
30/09/2021

Fonderna byter namn 1 oktober 2021

Espiria har sedan 2020 bedrivit ett omfattande förändringsarbete med målet att bli ledande inom global aktie- och nordisk ränteförvaltning kopplad till FN:s globala mål för hållbar utveckling.

 
Läs mer